California USA: KERA CALIFORNIA
In Venice Beach (Los Angeles, Californië) vind je bijzondere cannabissoorten, vooral soorten met een unieke smaakbeleving. In Amsterdam zitten voornamelijk cannabissoorten met een hoge opbrengst. Dat bracht Kera Seeds op het idee om deze twee unieke eigenschappen te kruisen. Zo is de White Widow gekruist met een aantal unieke Amerikaanse cannabissoorten, zoals de Trainwreck, OG Kush en Blue Berry. Deze unieke kruisingen vind je terug in de lijn KERA CALIFORNIA.

De geselecteerde wietsoorten met 100% originele genetica garantie zijn uniek van smaak, aantrekkelijk geprijsd en bij geen enkele andere zadenbank verkrijgbaar. Dus welke wietsoort van Kera Seeds je ook zult kopen, de keuze staat altijd garant voor de beste kwaliteit.

Alle zaden van Kera Seeds zijn gefeminiseerd, wat wil zeggen dat je je geen zorgen hoeft te maken dat er mannelijke planten tussen zitten. Doordat de zaden een constante kwaliteitscontrole ondergaan, biedt Kera Seeds een 99% ontkiemgarantie! Omdat de houdbaarheidsdatum per soort verschilt, geldt de garantie tot en met het tweede seizoen na aankoop.

Niet alleen de soorten zijn uniek bij Kera Seeds, ook de verpakking waarin de wietzaden worden geleverd mag gerust uniek genoemd worden. Het kleurrijk geïllustreerde doosje is bovendien vochtdicht en de zaden worden donker en koel bewaard om kwaliteit te waarborgen.