Amsterdam Holland: KERA CLASSIC
Kera Seeds heeft ruim 12 jaar ervaring in de coffeeshopbranche. Zo weten zij welke soorten populair zijn in de Nederlandse coffeeshops. Deze populaire soorten zijn verwerkt in de coffeeshoplijn KERA CLASSIC.

Enkel de beste gefeminiseerde en autoflowering zaden die door de voornaamste zadenbanken uit Europa worden geproduceerd worden door Kera Seeds geselecteerd.

De geselecteerde wietsoorten met 100% originele genetica garantie zijn uniek van smaak, aantrekkelijk geprijsd en bij geen enkele andere zadenbank verkrijgbaar. Dus welke wietsoort van Kera Seeds je ook zult kopen, de keuze staat altijd garant voor de beste kwaliteit.

Alle zaden van Kera Seeds zijn gefeminiseerd, wat wil zeggen dat je je geen zorgen hoeft te maken dat er mannelijke planten tussen zitten. Doordat de zaden een constante kwaliteitscontrole ondergaan, biedt Kera Seeds een 99% ontkiemgarantie! Omdat de houdbaarheidsdatum per soort verschilt, geldt de garantie tot en met het tweede seizoen na aankoop.

Niet alleen de soorten zijn uniek bij Kera Seeds, ook de verpakking waarin de wietzaden worden geleverd mag gerust uniek genoemd worden. Het kleurrijk geïllustreerde doosje is bovendien vochtdicht en de zaden worden donker en koel bewaard om kwaliteit te waarborgen.

Winnaar Highlife Cup 2014 !
De Amnesia Mac Ganja Haze heeft de eerste prijs gewonnen tijdens de Highlife Cup 2014. Dit in de categorie op Hydro systemen gekweekte Haze-soorten. Dit betekent dat de AMG van Kera Classic momenteel is verkozen tot de beste haze soort van alle Nederlandse coffeeshops.