BIO Auricularia

28.85

Bij deze Mycovitaal paddenstoel gaat het om een Mycovitaal BIO voedingssupplement van Auricularia extract in de vorm van capsules. Dit vegatarisch en glutenvrije voedingssupplement draagt het europese ECO BIO keurmerk en is verkrijgbaar in een verpakking van 60 en 240 capsules.

De Chinese Morielje of ookwel bekend als Boomoor of Judasoor, is een paddenstoel die al meer dan 2000 jaar succesvol wordt toegepast. Ook in Europa en in de oriënt wordt het gebruik ervan al sinds honderden jaren in oude kruidenboeken genoemd. De judasoor wordt wereldwijd aangetroffen, groeit het hele jaar op een veel voud van bomen en struiken. bijna over de gehele wereld verspreid is.

In de myoctherapie zijn voor de ingrediënten van de paddenstoel en hun werking van belang. Zo heeft deze paddenstoel een grote affiniteit voor bloed. De polysacchariden, waaronder Beta-D-glucaan zure heteropolysaccharide, zijn voor de talrijke gezondheidsbevorderende werkingen verantwoordelijk. Ook de mineralen ijzer, calcium, kalium en silicium zijn het vermelden waard. Auricularia bevat ook vitamine B1 (thiamine).

Polysaccharidegehalte: 25%

SKU: Auricularia Categorie: