Kleurplaatactie de stoelendans! 2023 Banner

Kleurplaatactie De Stoelendans 2023

Bereid je voor op een griezelig goede tijd! 🎃👻 Het is bijna Halloween en dat betekent dat het tijd is voor onze EPISCHE Halloween kleurplatenwedstrijd! 🖍️🎨

Heb jij een verbluffende, huiveringwekkende, of gewoonweg briljante hand voor kleuren? Laat het dan zien in onze meest angstaanjagende kleurplatenwedstrijd ooit!🧛‍♂️🦇

Pak je kleurpotloden, stiften of zelfs je toverstaf (voor de echt magische touch) en breng onze spookachtige kleurplaat tot leven. Durf jij de diepste schaduwen en de helderste kleuren te gebruiken om je meesterwerk te maken?

En wat staat er op het spel? Nou, alleen maar een mand vol lekkernijen en traktaties waar elke zombie, heks en weerwolf van zal watertanden! 🍭🍫

Het is simpel: download onze enge kleurplaat, laat je creatieve monster los en stuur of breng ons jouw angstaanjagende kunstwerk langs. Vergeet niet om je naam en leeftijd op jouw inzending te schrijven, zodat we weten wie de meester van de kleurplaat is!

Onze bloeddorstige jury zal alle inzendingen nauwlettend bekijken en de winnaars zullen de eeuwige roem verdienen, samen met een prijzenmand die zelfs Dracula doet watertanden.

Dus waar wacht je nog op, griezelige vrienden? Laat je innerlijke kunstenaar los en maak van deze Halloween het meest kleurrijke en enge feest ooit! We kunnen niet wachten om jullie creatieve krachten te zien. Moge het engste kleurboekwonder winnen! 🎃👻🖍️🏆

Algemene voorwaarden Kleurplaatactie De Stoelendans 2023

Door deel te nemen aan deze actie gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

1. Algemeen
1.1 Deelname aan deze kleurwedstrijd is gratis.
1.2 Iedereen kan deelnemen aan de kleurwedstrijd.
1.3 Deelnemers van alle leeftijden kunnen meedoen aan de kleurwedstrijd.
1.4 Kinderen kunnen alleen de kleurwedstrijd meedoen als een wettelijke vertegenwoordiger hiervoor toestemming heeft gegeven.
1.5 Door mee te doen aan de kleurwedstrijd geeft de wettelijke vertegenwoordiger aan dat hij/zij instemt met de actievoorwaarden en het privacy beleid. Gegevens van kinderen worden alleen gebruikt om te corresponderen over de kleurwedstrijd.
1.6 Als je persoonsgegevens niet naar waarheid zijn ingevuld, wordt je uitgesloten van deelname aan de kleurwedstrijd.
1.7 Bij meerdere inzendingen wordt één kleurplaat meegenomen in de beoordeling.
1.8 De kleurplaat is verkrijgbaar in de winkel van De Stoelendans/Masterpieces in Deventer, kan worden gedownload via de website De-Stoelendans.nl of via de Facebookpagina van De Stoelendans.
1.9 De inzending moet uiterlijk maandag 30-10-2023 zijn ingeleverd in de winkel of op deze datum zijn ontvangen via de post.
1.10 Voor deelnemers geldt: Vermeld duidelijk je naam, leeftijd, e-mailadres en je woonadres.

2. Prijzen en trekking
2.1 Er zijn 3 categorieën:
Categorie 1: van 0 tot 10 jaar
Categorie 2: van 10 tot 17 jaar
Categorie 3: van 17 tot 99+ jaar
2.2 Beschikbare prijzen zijn:
Categorie 1: onbeperkt aantal prijzen
Categorie 2: 20 prijzen
Categorie 3: 40 pakjes truffels voor een spannende beleving
2.3 De prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld en niet overdraagbaar.
2.4 De top 3 kleurplaten per categorie worden gepubliceerd op de website en social media van De Stoelendans.
2.5 Over de uitslag van de kleurwedstrijd kan niet worden gecorrespondeerd.
2.6 De winnaars worden op dinsdag 31-10-2023 per e-mail op de hoogte gesteld.
2.7 Wanneer de prijswinnaar binnen 7 dagen na kennisgeving geen contact opneemt of de prijs niet claimt, vervalt de prijs.

3. privacy
3.1 Door deel te nemen aan de kleurwedstrijd geef je De Stoelendans/Masterpieces toestemming om foto’s van de ingekleurde kleurplaat te gebruiken voor publicatie. Dit geldt ook voor eventueel andere toegestuurde foto’s die samenhangen met de deelname aan deze actie. Hiervoor ontvangt de deelnemer geen restitutie of vergoeding.
3.2 Als jouw kind behoort tot de prijswinnaars, stem je ermee in dat De Stoelendans de kleurplaat van jouw kind mag publiceren. Publicatie zal zonder vermelding van persoonlijke gegevens plaatsvinden.

4. Aansprakelijkheid
4.1 De actie wordt georganiseerd door De Stoelendans.
4.2 De bovengenoemde partij is onder geen beding aansprakelijk voor enige schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit deelname aan deze kleurplatenwedstrijd.
4.3 Aan druk of typefouten kunnen geen rechten worden ontleend.
Naam ………………………………………………………………………………………………….
Leeftijd …………………………………………………………………………………………………
Adres …………………………………………………………………………………………………..
Mailadres ………………………………………………………………………………………………