Banner Over Ons - De Stoelendans - Peter Kalischewski - Ida Kalischewski - Alexandra Kalischewski

De Stoelendans

9 april 1998

De Stoelendans heeft in april 1998 de deuren geopend. De doelstelling van het bedrijf is te adviseren over een doelmatig gebruik van traditionele kruiden en genotsmiddelen en daardoor bij te dragen aan een gezonde leefwijze. De doelgroep is dan ook zeer breed. Zo kunnen (top)sporters terecht voor advies over voeding. Maar ook managers die topprestaties willen leveren, kunnen door doelmatig gebruik van kruiden of voedingssupplementen hun doel beter bereiken. En wat te denken van concentratieverbeteraars voor studenten of ouderen?

Ons team

Peter
Oprichter van De Stoelendans

20 Jaar geleden zat ik met vrienden in het bos paddenstoelen te eten. We kwamen toen op het idee om mensen weer te leren om doelmatig met voedingsstoffen om te gaan. Dit idee is inmiddels een niet weg te denken befrijf geworden met een grote diversiteit aan klanten, zoals harde werkers, muzieksterren, alternatieven, ondernemers, topsporters, studenten en… Wat al deze mensen gemeen hebben, is passie. Ik ben er trots op dat mensen met deze eigenschap elkaar treffen in mijn winkel.

Ida
De spin in het web

In het verleden heb ik voor mijn werk verschillende studies gevolgd die nu goed te pas komen. Het leuke van de winkel vind ik dat er zoveel verschillende mensen komen met ieder hun eigen ‘ding’. Mijn voorliefde gaat uit naar de werking die kruiden hebben op de gezondheid van de mens, op de gemoedsgesteldheid en op de cognitie. Daarnaast ben ik bezig met de sieraden, collectables en de glascollectie van www.Masterpieces.nl.

Alexandra
Dochter van Peter en Ida

Ik was 3 jaar oud toen mijn vader de winkel begon. Ik ben als het ware in de winkel opgegroeid. Na mijn opleiding Communicatie op Windesheim Zwolle heb ik langere tijd in het prachtige Communicatie en Marketing werkveld mogen werken. In het weekend hielp ik mijn ouders in de winkel. Al snel merkte ik dat ik in het communicatielandschap niet de waardering kreeg voor mijn werk. Deze waardering kreeg ik tijdens mijn werk in de zaak wel. Mensen zijn nou eenmaal dankbaar als je ze verder helpt met hun, soms al decennia durende, (gezondheids)problemen. Daarom heb ik in 2020 definitief toegetreden tot De Stoelendans.

Neem een kijkje in onze winkel!

Onze winkel is zes dagen in de week geopend. Van maandag tot en met zaterdag bent u van harte welkom in onze winkel. Wilt u alvast een voorproefje voor wat u te wachten staat? Neem dan alvast een kijkje in onze winkel. Dit zijn geen live beelden. Dit betekent dat niet alle producten in de vitrines meer leverbaar zijn. Mocht u toch iets gezien hebben, kunt u altijd contact opnemen voor het actuele assortiment.