De Stoelendans heeft in april 1998 de deuren geopend. De doelstelling van het bedrijf is te adviseren over een doelmatig gebruik van traditionele kruiden en daardoor bij te dragen aan een gezonde leefwijze.
De doelgroep is dan ook zeer breed. Zo kunnen (top)sporters terecht voor advies over voeding. Maar ook managers die topprestaties willen leveren, kunnen door doelmatig gebruik van kruiden of voedingssupplementen hun doel beter bereiken. En wat te denken van concentratieverbeteraars voor studenten of ouderen.

Kom eens binnen kijken?


bg_image

Peter
Oprichter van De Stoelendans

20 jaar geleden zat ik met vrienden in het bos paddenstoelen te eten. We kwamen toen op het idee om mensen weer te leren om doelmatig met voedingsstoffen om te gaan.

Dit idee is inmiddels een niet weg te denken bedrijf geworden met een grote diversiteit aan klanten, zoals harde werkers, muzieksterren, alternatieven, ondernemers, topsporters, studenten en ……. Wat al deze mensen gemeen hebben, is passie en ik ben er trots op dat mensen met deze eigenschap elkaar treffen in mijn winkel.

bg_image

Ida
Ik ben de echtgenote van Peter

In het verleden heb ik voor mijn werk verschillende studies gevolgd die nu goed te pas komen. Het leuke van de winkel vind ik dat er zoveel verschillende mensen komen met ieder hun eigen ‘ding’. Mijn voorliefde gaat uit naar de werking die kruiden hebben op de gezondheid van de mens, op de gemoedsgesteldheid en op de cognitie.

Daarnaast ben ik bezig met de sieraden, collectables en de glascollectie van www.masterpieces.nl.

bg_image

Alexandra
Ik ben de dochter van Peter

Ik ben als het ware in de winkel opgegroeid. Door de week volg ik de opleiding Communicatie in Zwolle en op zaterdag loop ik stage in de winkel. Daar komen zoveel aspecten van communicatie aan
bod dat het een goede leerschool is.

Bovendien komen er veel verschillende mensen waardoor het ook nog een leuke werkplek is.